Vertrekkend AMC-baas Marcel Levi: "Er is leiderschap nodig. Iemand die zegt: zo gaan we het doen"
header
 
header
23 september 2016
header

Internist, hoofd van de afdeling Inwendige Geneeskunde, bestuursvoorzitter. Marcel Levi heeft bijna zijn hele werkleven in het AMC doorgebracht. In Londen begint hij per 1 januari 2017 aan een nieuwe uitdaging. Levi wordt er Chief Executive van het University College London Hospitals. 

Lees verder »

image

One Health is hot

Wat krijg je als je studenten geneeskunde, diergeneeskunde en biomedische wetenschappen bij elkaar in een projectgroep stopt? Een tof onderzoek en het is nog gezellig ook! Lees verder »

image

Vorstelijk Den Haag

Altijd leuk: een weekendje Den Haag. Want het is niet alleen een fijne winkelstad – dankzij onder meer de mooie winkels aan het Noordeinde en de Dennenweg – maar ook een fantastische museumstad. Lees verder »

image

Morfinepomp

Thuiszorgmedewerkers vragen de huisarts een morfinepomp te installeren bij een patiënt in de laatste levensfase. De huisarts twijfelt, maar gaat na aandringen toch overstag. Terecht of niet? Lees verder »

image

Mijn Passie - Kitesurfen

De eeneiige tweeling Britt en Myrthe Barvelink loopt op dit moment co-schappen. Myrthe is vierdejaars diergeneeskunde in Utrecht, Britt vijfdejaars geneeskunde in Groningen. Wat ze gemeen hebben, is hun passie voor kitesurfen. Lees verder »

facebook twitter rss  

Oproep
Onvergetelijk

Welke patiënt of situatie staat nog altijd bij u op het netvlies? We tekenen graag uw verhaal op voor de rubriek 'Onvergetelijk'. Stuur een mailtje met uw contactgegevens naar oproep@ artsenauto.nl en wie weet plaatsen we uw verhaal in een van de komende nummers van Arts en Auto. 

Netwerken in Nijmegen


Ontmoet andere zorgprofessionals en vergroot uw netwerk. Mis het niet!

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2016