Ernest van der Kwast - 'Alleen als u stopt met roken, laat ik u binnen'
header
 
header
24 februari 2017
header

Ik heb nog nooit in het ziekenhuis gelegen. Wel ben ik in mijn jeugd talloze malen in het ziekenhuis geweest. Mijn middelbare school stond tegenover het Erasmus MC waar mijn vader werkte als patholoog-anatoom. Als ik extra zakgeld nodig had, stak ik de straat over, nam de lift naar de veertiende verdieping en liep de kamer van mijn vader binnen. 
Lees verder »

image

Medisch volgerschap

Medisch leiderschap is hot. Medische leiders zijn ook zeker nodig, maar het lijkt door de vele aandacht voor het onderwerp soms wel of iedere dokter een leider moet worden.
Lees verder »

image

Lissabon

Lissabon is voor velen vaak het beginpunt van een rondreis door Portugal. Maar reizigers doen zichzelf én de Portugese hoofdstad tekort als ze er alleen de bekende bezienswaardigheden bezoeken. 
Lees verder »

image

Favoriete pil: Ik ben Pelgrim

“Ik lees graag nog wat in bed voordat ik ga slapen”, zegt paardenchirurg Astrid Rijkenhuizen uit Wijk bij Duurstede. “Dat was niet zo verstandig bij Ik ben Pelgrim van Terry Hayes, want ik kon dat boek nauwelijks wegleggen."
Lees verder »

image

Autoportret: Suzuki Ignis

Opnieuw gooit Suzuki een oude naam in de recycling: Ignis. Het nieuwe model is een markante, compacte vijfdeurs hatchback met een vleugje SUV.
Lees verder »

facebook twitter rss  

Vacature bestuurslid

Het aankomend bestuurslid is in het dagelijks leven, bij voorkeur, werkzaam als dierenarts. Daarnaast is bestuurlijke en managementervaring gewenst. 
Klik hier voor de vacature

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan mardyk@gmail.com, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2017