Jaap Schreuder: 'Huisarts, het mooiste beroep ter wereld'
header
 
header
26 maart 2016
header

Jaap Schreuder (69) was 41 jaar lang huisarts in Malden. Zoals alle zorgprofessionals zag ook hij regeldruk, protocollen en administratie in de praktijk toenemen, maar hij had daar weinig moeite mee. “Als de dokter loon naar werken wil, moet hij ook kunnen aantonen dat hij werkt naar loon.”

Lees verder »

image

Tijdelijk niet verkrijgbaar

Het schildklierhormoon Thyrax is maar een van de vele honderden geneesmiddelen waaraan dit jaar een tekort zal zijn. Vooral de apotheker, de huisarts en natuurlijk de patiënt zitten ermee. Lees verder »

image

Verrassend Valencia

Een van de opkomende Europese bestemmingen voor een stedentrip is Valencia. Het hart van deze stad telt diverse historische gebouwen, de sfeer is er nog echt Spaans, het is dé plek om paella te eten en het is een fietsvriendelijke stad. Lees verder »

image

Felle strijd

Bij het overlijden van Johan Cruijff ging het in de berichtgeving behalve over zijn dood en de herinnering aan zijn illustere carrière vooral ook over het feit dat hij een ‘strijd’ heeft gevoerd tegen zijn ziekte.  Lees verder »

image

Mijn passie - dans

Lisa Derckx (24), derdejaars logopedie in Eindhoven, wist als kind al dat ze danseres of danslerares wilde worden. Ze deed niets liever dan dansen, van hiphop tot streetdance. Maar het leven liep anders. Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Aut App

Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. 
Download de app voor iOS of Android.

Uitvinders gezocht

Een app om van het roken af te komen of een handschoen die beschermt tegen een skiduim. Voor een artikel in Arts en Auto zijn wij op zoek naar uitvinders. Heeft u iets ontwikkeld?  Stuur een mail met uw verhaal, beroep en leeftijd naar redactie@artsenauto.nl o.v.v. ‘Uitvinding’.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2016