Blog Catherine de Jong - Homeopathie en Sinterklaas
header
 
header
05 december 2014
header

Het is weer Sinterklaastijd. Kinderen die nog volop in Sinterklaas geloven, zingen luidkeels liedjes bij de schoorsteenmantel in de hoop op mooie cadeaus. De grotere zingen vrolijk mee. Bij sommige zes- en zevenjarigen begint de twijfel door te dringen over sommige aspecten van het Sinterklaasritueel. Kan dat paard van Sinterklaas werkelijk van dak tot dak springen? En hoe komt dat cadeau in de kamer als het groter is dan het gat in de schoorsteen? Lees verder »

image

Luister naar wat mensen drijft

Claire Loots is huisarts in opleiding. Ze wil niet alleen werken aan een betere communicatie met de patiënt, ook begeleidt ze met haar trainingsbureau Geneeskeuze jonge medici bij het kiezen van de juiste loopbaanrichting. Lees verder »

image

Antwerpen

Ook in de wintermaanden vormt het bourgondische Antwerpen een aantrekkelijke bestemming voor een weekendje weg. Lees verder »

image

Hard werken hoort erbij, toch?

Vooralsnog houden oudere generaties specialisten de hoge werkdruk in stand en dragen ze die cultuur over aan de jongeren. Volgens de LAD is het een kwestie van cultuur én geld. “Niet alleen is het ongezond voor de arts, het komt ook de kwaliteit van de zorg niet ten goede.” Lees verder »

image

After dinner drinks

Natafelen is minstens zo aangenaam als het dineren zelf. Het dessert en de koffie vragen evenwel om een glas met pit. Met íets meer alcohol, íets meer kracht, vaak wat zoeter en altijd vol smaak. Drankjes kortom om van te nippen. Lees verder »

facebook twitter rss  

Oproep vakantiehuis


Voor een verhaal over Tweede huizen in het maartnummer van Arts en Auto , komt de redactie graag in contact met lezers die een vakantiehuisje bezitten in eigen land en het leuk vinden om hier iets over te vertellen in Arts en Auto. U kunt uw reactie mailen naar oproep@artsenauto.nl. Vergeet niet om in uw mail ook uw beroep en leeftijd te vermelden.
alt

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2014