Damiaan Denys: "Plankenkoorts of niet, het podium blijf ik op gaan"
header
 
header
23 december2016
header

Filosoof/psychiater Damiaan Denys (51) trekt geregeld door het land met zijn theatermonologen over angst. We leveren volgens hem vrijheid in om angst te bezweren, maar bereiken het tegendeel. “Hoe harder we de angst bevechten, hoe meer die ons in haar macht heeft.” 
Lees verder »

image

Kerst met Henk

'Henk was in zijn werkzame leven leraar wiskunde op Aruba. Die omgeving was beter voor de longen van zijn vrouw. Daar hadden ze een gelukkige tijd gehad, lang geleden. Kinderen waren er niet gekomen. Dat lag aan haar.'  
Lees verder »

image

Winter in Montana

In de zomer is Montana het Wilde Westen van de Verenigde Staten. In de winter is vooral het gebied rondom het stadje Whitefish, met zijn overweldigende natuur, een paradijs voor liefhebbers van een actieve vakantie in de sneeuw.
Lees verder »

image

Aftocht blazen

Ook al is scheepsarts geen beschermde functie, er geldt wel een pensioenleeftijd waar niet aan getornd wordt. Binnenkort zwaait prof. dr. Karel van der Wal na zestien jaar af. En stopt hij ook met het zoeken naar varkenspootjes. 
Lees verder »

image

Mijn recept: gevulde kip

Emine Göker (49, internist-oncoloog in het Alexander Monro Borstkanker-ziekenhuis in Bilthoven) oogst altijd veel lof wanneer ze een gerecht van haar moeder op tafel zet.
Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto App

Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. 
Download de app voor iOS of Android.

Interieur op maat

Plannen om uw woning of praktijk te renoveren? De redactie is op zoek naar lezers die hun plannen willen voorleggen aan interieurarchitect Jordy de Reus. 

Meedoen? Sttuur dan een mail naar oproep@artsenauto.nl, met informatie over uw voorstel en een foto van de huidige situatie.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2016