Arts en Auto LIVE, met o.a. arts en dressuuramazone Afiena Berends-Kommer en autojournalist Bart van den Acker
header
 
header
13 februari 2015
header

Als commandant van het afdelingsdressuurteam van PV Zuidenveld uit Sleen werd verzekerings- en cosmetisch arts Afiena Berends-Kommer in 2013 en 2014 Nederlands kampioen. Nu wil ze individueel als dressuuramazone nog één keer het hoogste niveau halen. Lees verder »

Wilt u Afiena Berends-Kommer en haar team in actie zien, kom dan 6 juni naar Arts en Auto LIVE, waar zij enkele demonstraties zal geven. Bestel uw kaarten op artsenauto.nl/live. Voor de eerste 1000 aangemelde VvAA-leden staat op 6 juni (per boeking) een goodiebag klaar.  

image

Veiligheid voor de allerkleinsten

Drie automerken houden zich intensief bezig met de veiligheid van kleine kinderen in auto's: BMW, Mercedes-Benz en Volvo. Autojournalist Bart van den Acker woonde voor Arts en Auto in Göteborg een veiligheidsseminar bij van Volvo.
Lees verder »

image

Noordelijke Sporaden

In de luwte van het Griekse schiereiland Pilion liggen de Noordelijke Sporaden. Een archipel waarvan vier van de elf eilanden zijn bewoond. De bekendste drie – Skiathos, Skopelos en Alonissos –kenmerken zich door veel groen en prachtige stranden. Lees verder »

image

Spiegel - Hafid Bouazza

"Een lichthuivering uit het verleden op het meer van het heden: dit is niet enkel een herinnering, maar een situatie waarin het geheugen fysiek te werk gaat, een moment waarin de huidige tijd stil lijkt te staan om een verleden ervaring zich te laten herhalen. Geen déja vu, maar een déja expérimenté." Lees verder »

image

Mijn recept - Kip An

"Koken doe ik vooral uit de losse pols: een beetje van dit, een beetje van dat", vertelt tandarts Anneke Gostelie. "Dit kipgerecht heb ik ooit een keer bij iemand gegeten. Ik vond het toen heerlijk en heb het later geprobeerd na te maken." Lees verder »

facebook twitter rss  
alt

Fietsforensen

Voor een portretserie in het aprilnummer van Arts en Auto komt de redactie graag in contact met lezers die per fiets naar hun werk gaan. Vertel ons waarom u fietst, waar u fietst, welke afstand u dagelijks aflegt, en vermeld uw beroep en leeftijd. U kunt mailen naar oproep@artsenauto.nl, o.v.v. van 'Fietsforens'.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015