In deze nieuwsbrief: Beroepsorganisaties boos over uitkleden basispakket
header
 
header
20 november 2012
header

Het verwijderen van psychische hulp en fysiotherapie uit het basispakket is een slecht plan, laten de ontstemde beroepsorganisaties voor fysiotherapie KNGF en gedragstherapie VGCt  weten. Volgens Eke Zijlstra, de voorman van de fysiotherapeuten, levert het geen kostenbesparingen op, maar zal het op termijn alleen maar leiden tot duurdere zorg. Lees verder »

header

Het kwaad begrijpen

Volgens forensisch psychiater Antoine de Kom is er maar één ding boeiender dan de misdaad: het begrijpen van de dader. Dit vraagt om zorgvuldige reflectie van de indrukken die zowel de cliënt als hijzelf uit hun gesprekken opdoen. Diezelfde manier van omgaan met indrukken vormt ook de basis voor de poëzie die De Kom schrijft.   Lees verder »

header

Amsterdam Art Weekend 2012

Van 30 november tot en met 2 december 2012 vindt het Amsterdam Art Weekend plaats. Het is de eerste editie van een internationaal georiënteerde kunstmanifestatie in het teken van eigentijdse, beeldende kunst. Maak gebruik van het speciale Arts en Auto-arrangement Lees verder »

header

Geen interesse

Maar liefst 63 procent van de ondervraagden uit een Een Vandaag onderzoek geeft aan bang te zijn dat de zorgverzekeraars toegang zullen krijgen tot het EPD. Waar zijn deze mensen precies bang voor, vraagt Frank van Wijck zich af. Lees verder »

facebook twitter rss  

MuziekKliniek


Bezoek de MuziekKliniek van Bram van Schaik en maak kans op 2 vrijkaartjes voor de Winterparade in Amsterdam of Eindhoven.

Agenda

23 november
Wet en tandarts
Themabijeenkomst over wetgeving kwaliteit en richtlijnen in de tandarts-
praktijk, www.dcprofs.nl.

18 januari
Kanker op de werkvloer
Masterclass over onder meer de bedrijfskundige aspecten en psychologische gevolgen van kanker, www.stap.nu.
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2012