Waarom is seniorvriendelijk ziekenhuis niet de norm?
header
 
header
01 oktober 2013
header

Vijfenveertig ziekenhuizen ontvangen een dezer dagen het nieuwe keurmerk seniorvriendelijk. Het keurmerk is een initiatief van verschillende ouderenorganisaties. Zij  keken of alle 135 Nederlandse ziekenhuizen wel ‘seniorproof’ zijn. Dat blijkt bij lange na niet het geval. Lees verder »

header

Meer zorg voor elkaar

Tropenarts in opleiding Emma Bruns heeft een uitgesproken mening over hoe geneeskunde de patiënt optimaal kan dienen en schuwt niet haar visie te delen. Dwars tegen de maatschappelijke trend van vluchtigheid in zweert ze bij meer aandacht voor basale kennis van de geneeskunde.  Lees verder »

header

Kerstmuziekreis München

Samen met Hannick Reizen biedt VvAA QualityTime van 23 t/m 27 december een 5-daagse kerstmuziekreis München aan. Bezoeken aan Verdi’s opera La forza del destino en het ballet De notenkraker staan op het programma. De Beierse hoofdstad heeft echter nog veel meer te bieden. Lees verder »

header

Aankoopbemiddeling

De woningmarkt is de afgelopen vijf jaar volledig veranderd: wie een huis koopt, heeft tegenwoordig flinke onderhandelruimte. Maar de veranderde spelregels maken het er niet eenvoudiger op. Een aankoopbemiddelaar brengt uitkomst.  Lees verder »

header

Autoportret: Kia Carens

Zowel de vraag naar, als het aanbod van middenklasse MPV-’s leek een tijdlang gestabiliseerd. Ooit was het ‘mode’, nu worden ze alleen nog gekocht door wie écht ruimte nodig heeft. Deze stabiele marktverhoudingen worden verstoord door de Carens. Lees verder »

header

Het leven doorgemeten

Deze zomer liepen de joggers weer in groten getale onder mijn raam door. Meer dan de helft met een smartphone aan de arm gebonden. Met gps en bewegingssensor wordt zo de sportieve prestatie vastgelegd. Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto AppEind deze week pas op de mat, maar nu al te lezen op tablet en smartphone: Arts en Auto 10Download hier de app voor iOS en Android.
alt

VvAA opleidingen:
Wetenschappelijk Engels


Wat zijn de valkuilen bij het schrijven van academische teksten in het Engels? Leer het In deze workshop op 9 oktober in Utrecht. Voor meer info, klik hier.
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013