Interview Ella Kalsbeek (LHV): 'Huisarts moet zijn patiënt blijven kennen'
header
 
header
06 november 2015
header


Een aantal bezorgde huisartsen luidde begin dit jaar de noodklok: het roer móet om. Nu, een half jaar later, ligt er een breed gedragen plan: het roer gáat om. Ella Kalsbeek, sinds september 2014 voorzitter van de LHV, heeft er alle vertrouwen in dat volgend jaar de conclusie luidt: het roer ís om.  

Lees verder »

image

Masterclass claims en klachten

Het aantal claims en tuchtzaken tegen zorgprofessionals neemt toe en tuchtrechters straffen strenger. Open en eerlijke communicatie kan veel ellende voorkomen.
Lees verder »

image

De kusten van Peru

Voor velen is de eerste associatie met Peru de heilige Inca-stad Machu Picchu. Maar het Zuid-Amerikaanse land biedt meer. Een verkenning van de kusten ten noorden en zuiden van de hoofdstad Lima is ook zeer de moeite waard.
Lees verder »

image

Openheid

Iedere arts zegt dat hij zich open en toetsbaar zal opstellen als hij de eed aflegt. Maar als artsen betrokken zijn bij een medisch incident, ervaren ze belemmeringen om open te zijn tegenover de patiënt of de nabestaanden.
Lees verder »

image

Autoportret: Ford S-Max

Vraag en aanbod in de klasse grote MPV’s zijn afgenomen. Ford neemt nog steeds een sterke positie in met twéé nieuwe modellen, de S-Max en de Galaxy. Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto App

Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. 
Download de app voor iOS of Android.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015