Arts en Auto LIVE - Lezing van arts-astronaut André Kuipers
header
 
header
10 april 2015
header

Tijdens het jubileumevenement Arts en Auto LIVE op zaterdag 6 juni op landgoed Mariënwaerdt bij Beesd, houdt arts-astronaut André Kuipers een lezing over zijn jarenlange weg vol uitdagingen en opofferingen om zijn droom te verwezenlijken. Zijn motto: hoe klein de kans ook lijkt te zijn om iets te bereiken, laat de hoop niet varen maar ga ervoor. Daarvoor heb je doorzettingsvermogen, gedrevenheid en geduld nodig, maar ook een portie geluk. Lees verder »

image

'Als patiënt zo geschrokken'

Zijn hele werkzame leven werkte Paul Goderis (69) in de gezondheidszorg, op het laatst als bestuurder van een instelling voor mensen met een beperking. Na zijn pensionering leerde hij de zorg vanuit het perspectief van de patiënt kennen. Lees verder »

image

Fietsreis Loir & Sarthe

Nergens in Frankrijk staan zoveel fraaie landhuizen als in het stroomdal van de Loir, minder bekend dan grote zus de Loire, maar zeker zo mooi. Overdag is het hier heerlijk fietsen over rustige landwegen langs bossen, wijngaarden, leuke stadjes en kastelen. Lees verder »

image

Alzheimersymposium 5 juni

Het symposium Alzheimer: the Future of Brain Health op vrijdag 5 juni 2015 in de Beurs van Berlage in Amsterdam biedt medisch professionals een innovatieve zienswijze over de oorzaak en aanpak van de ziekte van Alzheimer. Met onder meer Deepak Chopra. Lees verder »

image

Salade gerookte kip en ananas

Mondhygiënist Joyce Landman: "Tijdens lange praktijkdagen kookt mijn man Ed altijd, heerlijk! Een hobbykok wil ik mezelf niet noemen, maar wat ik wel graag maak, is deze salade." Lees verder »

facebook twitter rss  
alt

Arts en Auto App


De nieuwe 
Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. Download de app voor iOS of Android.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015