Achmea tart met mirro weerbaarheid zorgprofessionals
header
 
header
12 maart 2014
header

Het klopt dat in het huidige zorgstelsel de zorgverzekeraars invloed uitoefenen op de gezondheidszorg. En ja, dat betekent ook dat zorgverzekeraars actief mogen en moeten sturen op de kosten. Maar is dit voor zorgverzekeraars een vrijbrief om zorgprofessionals eenzijdig de verplichting op te leggen om zorg te verlenen via zelf ontworpen behandelsystemen? Dat is de wereld op zijn kop. Lees verder »

image

Fusie op de werkvloer

Steeds meer maatschappen fuseren. Een fusie zou een positieve uitwerking hebben op zaken als efficiency, volume, synergie en zorgkwaliteit. Maar welke gevolgen heeft dit in de dagelijkse praktijk? Lees verder »

image

Trends in vakantiekampen

Zeil-, hockey- of ponykamp, wie is er niet groot mee geworden? Deze varianten doen het nog altijd goed, maar er komen steeds meer smaken op de menukaarten van de vakantieorganisaties. De laatste trends. Lees verder »

image

Stop stress, vertrouw op jezelf

Ben je verlegen of onzeker? Loopt de stress hoog op tijdens je stage of co-schappen? Geef je zelfvertrouwen een boost met deze tips. Lees verder »

image

Veel ruimte in een aardig jasje

Eén kind vergt al dat je nadenkt over je autokeuze. Laat staan als je er drie of vier hebt. Autojournalist Bart van den Acker draagt suggesties aan voor de ‘autoproblematiek’ van grote gezinnen.  Lees verder »

facebook twitter rss  
alt
alt

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2014