Dat patiënten kunnen sterven is een gegeven, maar hoe ga je daar als arts mee om?
header
 
header
05 november 2016
header

Dat patiënten sterven is een gegeven, al heeft de ene arts er meer mee te maken dan de andere. Hoe gaan artsen daarmee om? “De voortdurende confrontatie met de tijdelijkheid van het leven, zet de schoonheid van het leven in de spotlights”, stelt specialist ouderengeneeskunde Christiaan Rhodius. 

Lees verder »

image

Medisch beroepsgeheim

Zorgverzekeraars zonder toestemming van de patiënt toegang geven tot medische dossiers is strijdig met het mensenrecht op privacy. Dat schrijft VvAA in een brief aan leden van de Eerste Kamer. Lees verder »

image

De doden van Sulawesi

De indrukwekkende architectuur van de dorpen en de eeuwenoude begrafenisrituelen in de regio Tana Toraja trekken sinds de koloniale periode zowel wetenschappers als toeristen. Lees verder »

image

Muzikale misère

Songteksten betreffen lang niet altijd alleen de liefde. Een dankbare bron van inspiratie vormen ook allerlei aandoeningen en andere lichamelijke ongemakken. 
Lees verder »

image

Mijn huis - De Bilt

Neem een kijkje in het huis van Noor Bouwmeester (29, arts-assistent  St. Antonius Nieuwegein ) en Bram van Oeffelt (41, octrooigemachtigde Patentwerk Den Bosch)  
Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. 
Download de app voor iOS of Android.

Gezocht: autoliefhebber

Voor een nieuwe rubriek is de redactie op zoek naar lezers die het leuk vinden om geportretteerd te worden met hun auto en iets willen vertellen over hun passie voor hun voertuig. Wilt u meedoen, stuur dan een mail naar oproep@artsenauto.nl, met beknopte info over uw auto.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan mardyk@gmail.com, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2016