De avonturen van een 'oorlogsdokter'
header
 
header
09 juli 2015
header

Als student geneeskunde beleefde Ted van Meurs hachelijke avonturen in de Tweede Wereldoorlog. Direct daarna werkte hij tijdens de onafhankelijkheidsoorlog als militair arts in Nederlands-Indië. En kort na terugkomst in Nederland, vertrok hij alweer naar het front in Korea. “Je kon de jongens toch niet in de steek laten?”

Lees verder »

image

Niet bang om kritisch te zijn

Dienie Koolen, logopediste en blogger voor artsenauto.nl, raakt niet uitgepraat en -geschreven over haar werk. Daarbij houdt ze zich nadrukkelijk niet alléén bezig met vakinhoud. Gedreven gooit ze geregeld stenen in schijnbaar rimpelloze vijvers. Omdat iemand het moet doen. Lees verder »

image

Interrail revisited

Veel mensen reageren verbaasd als ze horen dat Interrail nog bestaat, de treinpas die onbeperkt reizen door Europa mogelijk maakt. Journalist Joost Brantjes ging ‘op herhaling’ en ontdekte dat hij niet de enige veertigplusser was die (weer) interrailde. Lees verder »

image

Airbnb - Knuffels onder het bed

Airbnb is booming. Steeds meer mensen kiezen ervoor hun huis te verhuren via dit online platform. Uit gesprekken met drie zorgprofessionals blijkt dat motieven, grenzen en bezwaren voor verhuur via Airbnb sterk verschillen. “Ik zit niet op feestneuzen en drankorgels te wachten.” Lees verder »

image

Mijn huis - Voorschoten

Het is een van de meest emotionele momenten in een mensenleven: het definitieve afscheid van het ouderlijk huis. Wanneer de moeder van huisarts Annelies Oudshoorn overlijdt, speelt zij met de gedachte om de ouderlijke woning te kopen. Lees verder »

facebook twitter rss  

Zoobiquity-congres

Het Kennisnetwerk Zoönosen Midden-Nederland organiseert op donderdag 10 september 2015 van 09.00 tot 17.30 uur een Zoobiquity-congres in Safaripark Beekse Bergen. Lees verder »

Qualitiy Time

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015