'Beter een kippenhok dan een apenrots'
header
 
header
17 maart 2017
header

De tijd dat de geneeskunde een mannenbolwerk was waar het testosteron door de gangen gierde, is voorgoed voorbij. Bijna 70 procent van de studenten geneeskunde is nu vrouw. Hoe voelen de mannen zich daar eigenlijk onder? 
Lees verder »

image

Eigen voetsporen

In december 2005 vroegen wij een aantal kinderen van zorgprofs wat ze later wilden worden. Hoe kijken deze jongeren terug op hun uitspraken van toen? En hebben ze zelf ook voor de zorg gekozen? Lees verder »

image

Automusea voor jong & oud

Er zijn musea die je als autoliefhebber gewoon gezien moet hebben. Leuk en leerzaam, voor iedereen. 
Lees verder »

image

Inclusiecriteria

Een gz-psycholoog voelt zich onder druk gezet iemand voor behandeling toe te laten, tegen de geldende inclusiecriteria in.Wat te doen?
Lees verder »

image

Favoriete pil

Desirée Beaujean (Heerlen, 1970) is afdelingshoofd Richtlijnontwikkeling en implementatie bij het Centrum Infectieziektebestrijding van het RIVM. Haar favoriete pil: Elke dag een druppel gif van Wilma Geldof. Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto Student

Vanaf nu kunnen studentleden ervoor kiezen alleen Arts en Auto Student te ontvangen. Kijk op onze website om te zien hoe je de bezorging van de reguliere editie (tijdelijk) stopzet.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan mardyk@gmail.com, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2017