Nieuwe serie: werken met topsporters
header
 
header
31 juli 2015
header

Orthopeed Henk van der Hoeven geeft toe dat hij extra druk voelt als hij een profvoetballer onder het mes heeft. “In die wereld heb je te maken met een netwerk van mensen die allemaal willen dat de geblesseerde speler zo snel en zo goed mogelijk geholpen wordt: zaakwaarnemer, clubcoach, fysiotherapeut, sportarts, trainers en de club zelf. De belangen zijn groot en de waarde van spelers is vaak hoog.”
 Lees verder »

image

Bierbrouwende zorgprofs

Regeldruk maakt meer kapot dan je lief is. Daniëlle Duits en Marco Lauret vonden ontspanning in het brouwen van hun eigen bier. Inmiddels hebben ze hun baan in de zorg opgezegd en beginnen ze hun eigen brouwerij in Fort Everdingen. Lees verder »

image

Düsseldorf

Op slechts 200 km van Utrecht ligt Düsseldorf, een bruisende metropool met een mix van hedendaagse architectuur en historische gebouwen in een knusse Altstadt. Lees verder »

image

Wim Daniëls - Fimose

"Ik was jong, 14 of daaromtrent. En de voetbalclub stelde eens in de twee jaar een sportkeuring verplicht. Daartoe moest ik naar de grote stad, die voor mensen uit Aarle-Rixtel Helmond was. Daar wachtte in een oud gebouw een vrouwelijke keuringsarts op me." Lees verder »

image

Analoog dromen

De hilariteit was groot, toen de Duitse NSA-onderzoekscommissie ouderwetse, mechanische schrijfmachines wilde bestellen. De angst voor spionage speelde een rol, maar was er misschien nog een reden? Lees verder »

facebook twitter rss  

Zomerstop

Dit is de laatste nieuwsbrief voor de zomerstop. De eerstvolgende editie verschijnt op 3 september 2015.

Quality Time

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015