Belachelijke voorwaarde in inkoopcontract CZ terecht geschrapt
header
 
header
15 oktober 2013
header

Op maandag 14 oktober meldde nieuwssite nu.nl dat zorgverzekeraar CZ zorgverleners een nieuw inkoopcontract heeft voorgelegd waarin de voorwaarde staat dat zij zich in het openbaar niet negatief over de verzekeraar mogen uitlaten. Naar aanleiding van dit bericht is de clausule inmiddels geschrapt, maar het kwaad is al geschied. Hoe kan het dat zo'n ridicule voorwaarde überhaupt in het contract stond? Lees verder »

header

Stichting Groot Hart

Het is voor KRO-presentator Rob Kamphues niet moeilijk zich in te leven in ernstig zieke kinderen. Hij dankt zijn leven aan de hartoperatie die hij onderging toen hij drie was. Nu neemt hij kinderen mee voor een ritje in zijn raceauto, om ze even te laten beseffen dat ze niet alléén maar ziek zijn. Lees verder »

header

Vakantie in ruilwoning

Als je van woning ruilt, proef je pas écht van je vakantieland. Journalist Reina Louw doet het al twaalf jaar en wil niet anders meer.  Lees verder »

header

Aankoopbemiddeling

Wie een huis koopt, heeft tegenwoordig flinke onderhandelruimte. Maar de veranderde spelregels op het gebied van hypotheken en aflossen maken het financiële plaatje er niet eenvoudiger op. Een aankoopbemiddelaar brengt uitkomst. Lees verder »

header

Roergebakken spitskool

Wilfred Sip (42) is fysiotherapeut met een duopraktijk in Breda. "Deze roerbakschotel met spitskool en gember is een van mijn favorieten. Dat zelfs ík het kan maken, wil wel wat zeggen.” Lees verder »

facebook twitter rss  
alt

VvAA opleidingen:
Time- en stressmanagement

Vanwege grote belangstelling is er een extra cursus time- en stressmanagement gepland op 18 december. Voor meer informatie, klik hier.
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013