Interview Hugo Tempelman - 'Impossible is an attitude'
header
 
header
02 oktober 2015
header

Samen met zijn vrouw Liesje die verpleegkundige is, richtte tropenarts Hugo Tempelman in 1994 een kliniek op in het Zuid-Afrikaanse Elandsdoorn. De kliniek, met veel aidspatiënten, groeide uit tot een medisch en sociaal centrum. Tempelman is een van de sprekers op het World Healthcare Forum in Den Haag dit najaar. “Aids is bij ons een grote werkgever.” 

Lees verder »

image

Apothekersruzie

Moeten gevestigde apothekers een nieuwe toetreder toelaten tot het regionale epd? Zelfs de rechter komt eraan te pas. 
Lees verder »

image

Het erfgoed van Willemstad

Wie door de historische binnenstad van Willemstad wandelt, ontdekt al snel Nederlandse karakteristieken in de architectuur. Toch zijn er ook duidelijke verschillen. Een petite histoire over het koloniale erfgoed van Willemstad. 
Lees verder »

image

Leddesign

Een vergrootglas, een zeepbel of een plantentak met lichtgevende blaadjes. De bijzondere eigenschappen van de ledlamp brengen designers tot steeds intrigerender lichtontwerpen.
Lees verder »

image

Mijn huis - Krommenie

Voor het eerst in de geschiedenis van deze rubriek zijn we voor de twééde maal op bezoek bij lezers. Zes jaar geleden bezochten we Marcel en Josefien Gigengack en hun zoons in Zaandam.
Lees verder »

facebook twitter rss  

Heel VvAA kookt!

 Op 13 november serveren medewerkers van VvAA en Arts en Auto in VvAA-kantoor ’t Hart in Utrecht voor € 99,- p.p. een heerlijk 5-gangendiner, bereid onder leiding van topkok Rogier Sluyter. Met uw deelname steunt u het Amref-programma ‘Verder bouwen aan het gezondheidsnetwerk’ in Kenia.

Meer informatie over dit bijzondere diner vindt u hier.

Thema-avond
Gastvrijheid in zorg

Hoe creëert u een sfeer waarin de patiënt zich prettig voelt? Laat u op 13 oktober inspireren door de Efteling en het Slingeland Ziekenhuis! Voor meer informatie en inschrijven:vvaa.nl/ledenvoordeel.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015