Betrokkenen blijven verdeeld over oorzaken ondergang Ruwaard
header
 
header
13 februari 2014
header

Wie of wat was de oorzaak van de ondergang van het Ruwaard van Putten in Spijkenisse? Acht maanden na het faillissement van het ziekenhuis lopen de meningen daarover nog altijd totaal uiteen. Zo reageert Anton Westerlaken, voorzitter raad van bestuur van het Maasstad Ziekenhuis – een van de drie nieuwe eigenaren van het Ruwaard – verbolgen op het interview met de ontslagen Ruwaard-uroloog Rik Williams in het februarinummer vanArts en Auto. “Als wij niks gedaan hadden, stonden nu honderden mensen op straat.” Lees verder »

header

Schakel tussen twee werelden

Om niet-westerse allochtonen te begeleiden bij ziekte en ze wegwijs te maken in het zorgsysteem is een paar jaar geleden de (allochtone) zorgconsulent geïntroduceerd. Een bruggenbouwer tussen patiënt en zorgprofessional. Lees verder »

header

Meivakantietip: Provence

In het hart van het kleine berggebied Les Alpilles (even ten zuiden van Avignon) kunnen liefhebbers van de sfeer en de landschappen van de Provence vanaf dit voorjaar terecht in Odalys Résidence Le Mas des Alpilles. Lees verder »

header

Anorexia

Een tandarts spreekt tegenover een jonge patiënt zijn vermoeden uit dat zij een eetprobleem heeft. Het meisje geeft toe en verzoekt hem niets tegen haar ouders te zeggen. Wat kan de tandarts doen? Lees verder »

header

Mijn recept: kaasfondue

“Alles wat met eten en voeding te maken heeft, boeit me. Ik vind het niet alleen leuk om werk te maken van de warme maaltijd, maar ook van bijvoorbeeld ontbijt en hapjes tussendoor. Wat dat betreft had ik net zo goed kok kunnen worden!" Lees verder »

facebook twitter rss  

Training Persoonlijke effectiviteit in de zorg

Dé kans om serieus te reflecteren op uw eigen functioneren en vaardigheden.Ontdek en ervaar hoe u dat kunt doen met mínder moeite en méér resultaat. Voor meer informatie en inschrijven, ga naar www.vvaa.nl/opleiding.
alt

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2014