Algemeen militair arts Iris Westrik: 'Je moet voorbereid zijn op alle scenario's'
header
 
header
11 november 2016
header

Algemeen militair arts Iris Westrik (29) voer afgelopen zomer op het marinefregat Zr. Ms. Van Amstel, dat tijdens search and rescue-operaties honderden vluchtelingen in veiligheid bracht. “Hoe zou het ze nu vergaan? Ik word verdrietig als ik daaraan denk.”

 Lees verder »

image

Doorverwijzen met hiv

Vanwege aanhoudende kiespijn wordt een hiv-geïnfecteerde patiënt door zijn huisarts verwezen naar de tandarts. Vanwege zijn geheimhoudingsplicht en de privacy van zijn patiënt, besluit de huisarts zijn collega niet in te lichten over de infectie. Lees verder »

image

Londen - The place to be

In Londen gaan hip en traditie hand in hand en dat geeft de Britse hoofdstad zijn unieke karakter. Naast tal van bezienswaardigheden biedt Londen een enorm cultureel aanbod. 
Lees verder »

image

Welkom waterstof

Wordt waterstof hét antwoord als het gaat om een alternatief voor fossiele brandstoffen?Autojournalist Bart van den Acker maakt een tussentijdse balans op en doet verslag van zijn geheel emissieloze proefrit in de Toyota Mirai. Lees verder »

image

Mijn recept - Boerenkoolquiche

Amanda Schaak-Lak vindt niets leuker dan te laten zien dat gezond en lekker eten écht niet altijd ingewikkeld hoeft te zijn.
Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto App

Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. 
Download de app voor iOS of Android.

Oproep: Woonadvies

Heeft u plannen om uw woning of praktijk te renoveren? Voor een nieuwe rubriek is de redactie op zoek naar lezers die hun plannen willen voorleggen aan interieurarchitect Jordy de Reus. Wilt u meedoen, stuur dan een mail naar oproep@artsenauto.nl, o.v.v. ‘Interieur op maat’, met informatie over uw voorstel en een foto van de huidige situatie.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan mardyk@gmail.com, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2016