Leren van incidenten in de zorg - meer aandacht naar de samenloop van omstandigheden
header
 
header
13 januari 2017
header

Bij het verplicht melden van incidenten gaat het er niet om een schuldige aan te wijzen, maar om te kijken of het systeem kan worden verbeterd. "Om van incidenten te kunnen leren, moet de aandacht veel meer toe naar de samenloop van omstandigheden.” 
Lees verder »

image

Niet voor, maar naast elkaar

Er is veel te doen om de taakherschikking in de mondzorg. Tandarts Reinier van der Linde en mondhygiënist Sandra de Jong uit Berkel en Rodenrijs zien geen bezwaren. Zij vormen samen een maatschap. Lees verder »

image

Ierland in de hoofdrol

Ierland is populair in film- en tv-land. Opnamecrews struikelen er bijna over elkaar heen. En sinds in Noord-Ierland de rust is weergekeerd, is ook die bestemming geliefd bij filmers. 
Lees verder »

image

Op zoek naar Hippocrates

Een instituut, filmfestival en activiteitenprogramma dragen er zijn naam, maar wat is er op Kos verder overgebleven van de man die de geneeskunde ontdeed van magie en fundeerde op empirie? Lees verder »

image

Autoportret - Seat Ateca

Vrijwel geen automerk kan nog zonder een SUV, want een derde van alle nieuw verkochte auto’s valt in die categorie. De Ateca is Seats eerste SUV.
Lees verder »

image

Het geheim van de illusionist

In Mindf*ck: 101 illusies & experimenten geven basisarts en illusionist Victor Mids en producent/ regisseur Oscar Verpoort voor het eerst hun geheimen prijs.
Lees verder »

facebook twitter rss  


Arts en Auto
 is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. 
Download de app voor iOS of Android.

 

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2017