Interview Yuri van Geest - Openstaan voor veranderingen
header
 
header
08 januari 2016
header


In februari 2016 start de Singularity University (SU) in Eindhoven zijn eerste vestiging buiten Silicon Valley. De SU verenigt wetenschappers, bestuurders, denkers, studenten en ondernemers om via het combineren van geavanceerde technologieën mondiale problemen op te lossen. Volgens SU-ambassadeur Yuri van Geest gaat de Nederlandse tak zich sterk richten op de gezondheidszorg. Lees verder »

image

Mindful dokteren

Mindfulness rukt op in de zorg, zeker nu steeds meer blijkt dat het bij een aantal psychische problemen helpt. Ook voor zorgprofessionals zou het een positief effect kunnen hebben – niet alleen voor henzelf maar ook voor hun patiënten. Lees verder »

image

Bergen en kerken van Georgië

Hooggebergte in het noorden, woestijnen in het zuiden, ongerepte wouden in het westen en palmstranden in het oosten. Het gevarieerde landschap van Georgië heeft veel te bieden.Wie meer heeft met cultuur, kan terecht in eeuwenoude kerken en kloosters. Lees verder »

image

De ECB rocks!

Iedereen met een hypotheek moet blij zijn met de Europese Centrale Bank. Die drukt namelijk derenteniveaus in de eurozone naar beneden en bij renteherziening of rentemiddeling plukt u daar de zoete vruchten van in de vorm van lagere rentelasten. Lees verder »

image

Mijn huis - Meerstad

Wonen op het water is ‘anders wonen’. Het heeft iets rustgevends, concluderen we als we – helemaal ‘zen’ – weer in de auto stappen na ons bezoek aan de woonark van Harriëtte en Bert Smidt. Lees verder »

facebook twitter rss  


De nieuwe Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. 
Download de app voor iOS of Android.

Djanko

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2016