Petitie VvAA: red vrije zorgkeuze
header
 
header
16 april 2014
header

De vrije zorgkeuze is straks van de baan. Tenminste, als het aan de minister en de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) ligt. Want dan beslist niet langer de patiënt welke zorgverlener of instelling hij of zij bezoekt, maar de zorgverzekeraar. Daarom heeft VvAA een petitie gestart waarin zij zorgprofessionals oproept het recht op vrije artsenkeuze te ondersteunen. Lees verder »

image

In het belang van de patiënt

Toen de afdeling cardiologie van het Ruwaard eind  2012 tijdelijk moest sluiten, werd carioloog Martin van der Ent van Maasstad Ziekenhuis benaderd om de afdeling draaiende te houden. Van der Ent heeft er een nare bijsmaak aan overgehouden.  Lees verder »

image

Kasteelarrangement Limburg

In de Maasvallei met zijn glooiende landschappen, knusse rivierdorpen en statige abdijen is het prachtig fietsen. Arke stelde speciaal met Bilderberg Château Holtmühle in Tegelen een sportief arrangement samen. Lees verder »

image

Hospitality app

Begin dit jaar werd de Hospitality app gelanceerd, bedacht en ontworpen door chirurg Marlies Schijven van AMC Amsterdam. Schijven wil nieuwe technologieën voor de zorg ontsluiten zodat artsen en patiënten er beter van worden. Lees verder »

image

Vispizza van quinoa

"Ik vond het een uitdaging om recepten te ontwikkelen zonder granen maar met ingrediënten als bessen, noten, zeewier en zaden. Inmiddels heb ik daar aardig wat ervaring mee, want zelf eet ik ook geen brood." Lees verder »

facebook twitter rss  
alt
alt

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2014