Wat is uw zin in zorg?
header
 
header
05 maart 2014
header

De meeste zorgprofessionals hebben hun eigen drijfveer om elke dag weer hun werk te doen. In de dagelijkse hectiek kan deze persoonlijke zingeving onbedoeld naar de achtergrond verdwijnen. Tijd voor hernieuwde aandacht voor de vraag ‘Wat is uw zin in zorg?’ Lees verder »

header

'Nazorg ook voor ons helend'

Naast gynaecoloog en perinatoloog is Gerda Zeeman (46) ook coach. Zij houdt zich onder meer bezig met coaching van zorgverleners na een medisch incident. “Zorgverleners zijn niet gewend om voor zichzelf hulp te vragen.”  Lees verder »

header

Op stap met een ezel

Een meerdaagse wandeltocht in gezelschap van een ezel: SNP Natuurreizen biedt maar liefst 15 ezeltrekkings aan, variërend van een 2-daagse tocht door de Achterhoek, tot langere reizen in o.a. Frankrijk, Italië, Portugal en Marokko. Lees verder »

header

Syndroom van Down

Een kind wordt geboren met het syndroom van Down en een hartdefect. De arts twijfelt of hij het kind, voordat het geopereerd wordt, met de ouders mee naar huis kan laten gaan.  Lees verder »

header

Autoportret: Mazda 3

De Mazda 3 wordt categorisch ondergewaardeerd. Zou dat veranderen bij dit totaal nieuwe model? Bovendien kiest Mazda niet voor downsizing met een kleine motor maar juist voor een ruime twee liter. Lees verder »

facebook twitter rss  
alt
alt
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2014