Zeven toekomstscenario's voor de eerste lijn
header
 
header
25 september 2015
header

Een videospreekuur en patiënten die met behulp van mobiele apps hun bloeddruk bijhouden. Is er over tien jaar nog wel face-to-face contact nodig met patiënten? Nictiz beschreef zeven toekomstscenario’s voor e-health in de eerstelijnszorg. En die zijn soms lang niet zo vergezocht als ze in eerste instantie lijken.
 Lees verder »

image

Boy Edgar

Als charismatisch leider van Boy’s Big Band zette Boy Edgar de Nederlandse jazz op de kaart. Daarnaast was hij arts. In de medische wereld ging hij al even eigenzinnig en vooruitstrevend te werk als in de jazz. Lees verder »

image

Nazomeren op Mallorca

Het grootste Baleareneiland Mallorca is een aantrekkelijke nazomerbestemming met witte zandstranden, helder zeewater en een intrigerend achterland waar het leuk toeren is.  Lees verder »

image

Advertentieblokkers

Als journalist heb ik een haat-liefdeverhouding met advertenties op internet. Ik vind ze vaak storend, lelijk en vrijwel nooit informatief. Maar adverteerders betalen ook mee aan de inhoud van een site, vaak meer dan de lezers. Lees verder »

image

Autoprotret: Opel Karl

Opel heeft diverse modellen in de kleinste klassen. Naast de Adam en de Corsa is de Karl een vijfdeurs die nét iets meer ruimte biedt dan een normale hatchback. Lees verder »

facebook twitter rss  

Thema-avond
Gastvrijheid in zorg

Hoe creëert u een sfeer waarin de patiënt zich prettig voelt? Laat u op 13 oktober inspireren door de Efteling en het Slingeland Ziekenhuis! Voor meer informatie en inschrijven: vvaa.nl/ledenvoordeel.


In het kader van een afstudeeropdracht zoeken wij lezers die willen meewerken aan een anonieme enquête over het gebruik van sociale media rondom Arts en Auto. Het invullen neemt zo'n 5 minuten in beslag.

Om naar de enquête te gaan,
klik hier.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015