Radioloog Lewi Vogelpoel ziet geen heil in marktwerking
header
 
header
29 januari 2016
header

Radioloog Lewi Vogelpoel maakt zich zorgen over de macht van verzekeraars en de concurrentie in de zorg. Niet alleen als medisch specialist, maar ook als burger en moeder. Daarom stelde ze met drie gelijkgestemden een boek samen, Het alternatief voor de zorg. “Een patiënt is niet te verkavelen.”

Lees verder »

image

Geen staar

Lex Horst deed wat hij moest doen. Het ‘zieke’ oog van zijn patiënt vertoonde daarna geen tumorgroei meer. Maar beter is niet altijd beter leerde de oud-oogarts ruim dertig jaar geleden. 
Lees verder »

image

Verwennerij op Saint-Martin

Het noordelijke deel van het groene eiland Sint Maarten is Frans en de sfeer is er anders dan op ‘ons’ Nederlandse deel: meer een mediterrane-Caribische mix 
Lees verder »

image

Ernst Kirchner

Slechts weinig schilders hebben de Zwitserse bergen zó kleurrijk vastgelegd als de beroemde Duitse expressionist Ernst Kirchner. Maar diens jaren in de Alpen waren niet altijd zo vrolijk als zijn kleurige doeken doen vermoeden. Lees verder »

image

Niet eens met dossier

Een patiënt heeft grote bezwaren tegen aantekeningen in zijn medisch dossier en eist van zijn huisarts dat deze het complete dossier vernietigt Wat kan en mag de huisarts doen?
Lees verder »

image

Volkswagen Touran

Voor het eerst in twaalf jaar brengt Volkswagen een compleet nieuwe Touran. Deze vijf- of zevenpersoons MPV is met de laatste stand van de techniek weer volledig bij de tijd.
Lees verder »

image

Reistips van collega's

Waar brengt u graag uw vakantie door? Heeft u leuke reistips voor uw collega’s? We vroegen het in ons decembernummer en een aantal lezers mailde hun ‘best kept secrets’, mét foto’s. Lees verder »

facebook twitter rss  

Oproep
Fieten in Nederland

Fietst u graag in eigen land? Heeft u een favoriete route en zo ja, welke en waarom? Voor de jaarlijkse Arts en Fiets zijn wij  benieuwd naar uw tips voor bijzondere fietsroutes in Nederland.
Stuur uw reactie (max.160 woorden) vóór 1 maart naar oproep@artsenauto.nl. Vergeet u niet uw naam, beroep en leeftijd te vermelden.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2016