Onderzoek VvAA en Consumentenbond naar de impact van zorgcontractering
header
 
header
4 september 2016
header

Onderzoek naar impact zorgcontractering

VvAA en de Consumentenbond starten een onderzoek naar zorgcontractering om inzicht te krijgen in de totstandkoming van afspraken tussen zorgverleners en zorgverzekeraars en welke consequenties dit heeft voor de zorg aan patiënten. Daarnaast geeft het zorgverleners meer inzicht in de initiatieven die spelen in het kader van de zorgcontractering en biedt het handvatten om meer regie uit te oefenen op dit proces. Voor het onderzoek zijn circa 25.000 zorgverleners benaderd. 

Lees verder »

image

Sprint naar innovatie

Eerder dit jaar vond een aantal grote zorghackathons plaats in Nederland. Wat is een hackathon precies? En vooral: wat levert het de zorg op? “In zo’n smeltkroes ontstaan mooie dingen.” Lees verder »

image

Kunststad Málaga

Dankzij de komst van enkele schitterende musea profileert de Zuid-Spaanse havenstad Málaga zich steeds meer als ‘dé museumstad van Andalusië’.
Lees verder »

image

Waar vind ik een vent?

Vrouwen zijn flink in de meerderheid bij studies als geneeskunde, diergeneeskunde en tandheelkunde. De kans om binnen je studie een leuke man te ontmoeten, is dan ook klein. En je hebt ook al zo weinig tijd met die drukke werkweken. Wat nu? Lees verder »

image

Mijn recept - Pompoenomelet

Kees Boer (70, gepensioneerd gynaecoloog/perinatoloog): “Met een vrouw die nog volop aan het werk is als internist, ben ik degene die voor het eten zorgt."
Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto App

Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. 
Download de app voor iOS of Android.

VvAA Student Event

Kom op vrijdag 28 oktober naar Utrecht en laat je inspireren door Ruben Terlou en Marc de Hond die hun ambities waarmaken en hun werk én passie combineren.
Schrijf je nu in!

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2016