Hoeveel tijd en energie kost die zorgbureaucratie eigenlijk?
header
 
header
19 februari 2016
header

De invloed van de zorgprofessional op zijn of haar dagelijks werk neemt af terwijl de bureaucratie steeds verder groeit, zo illustreert het boek Het alternatief voor de zorg. Maar hoeveel tijd en geld kost die bureaucratie eigenlijk?

Lees verder »

image

Epilepsie en autorijden

Een oudere man heeft een auto-ongeluk veroorzaakt. Als blijkt dat hij vanwege epilepsie niet had mogen rijden, verwijt zijn dochter de neuroloog dat die de familie niet heeft ingelicht. 
Lees verder »

image

Kloosterhotels Zuid-Duitsland

Liefhebbers van natuur en cultuur hoeven niet ver te reizen om hun hart op te kunnen halen; buurland Duitsland heeft beide in overvloed. 
Lees verder »

image

Gelukkig met tweede huis

De een vond het in Turkije, Italië of Spanje, de ander in het hoge Noorden, Oostenrijk of de Ardennen: een pracht plek voor een tweede huis. Negen lezers vertellen over het hoe en waarom van hun keuze, hun ervaringen tot nu toe én geven tips. Lees verder »

image

Russische zuurkool

Anne Marijke Ambergen: "Vraag me niet waarom het Russische zuurkool heet, want vanwege de chorizo zou Spaanse zuurkool een betere benaming zijn."
Lees verder »

image

Het gelijk van Spinoza

Floor Martens (Maastricht, 1952) is voormalig huisarts en werkt nu als medisch mediator en coach voor medici. Haar favoriete pil: Het gelijk van Spinoza. Vreugde, verdriet en het voelende brein van António Damásio.
Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto App

Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. 
Download de app voor iOS of Android.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2016