KNOV-voorzitter Mieke Beentjes: ‘De thuisbevalling is een groot goed dat behouden moet blijven’
header
 
header
28 oktober 2016
header

Integrale zorg en een integraal tarief. Bedacht om de perinatale sterfte verder terug te dringen. Maar er zijn verloskundigen die vrezen dat de hervormingen het einde van de eerstelijnsverloskunde inluiden. KNOV-voorzitter MiekeBeentjes ziet dat anders. “Ik geloof in onze positie.”  

Lees verder »

image

Terugblik: Exponential Medicine

Begin oktober bezocht een breed gezelschap van leden en bestuursleden Het Exponential Medicine congres in San Diego (VS). Op artsenauto.nl doen de bestuursleden verslag. 
Lees verder »

image

Canarisch La Palma

Het landschap van het Canarische eiland La Palma is enorm gevarieerd, zo treft u er kale vulkaanvlaktes en ruige kliffen maar ook dichte bossen en weelderige bananenplantages. 
Lees verder »

image

Charles & Ray Eames

Het Amerikaanse echtpaar Charles en Ray Eames leeft ook na hun dood voort: als dé iconen van modern design.

Lees verder »

image

The Speckled Monster

Anje Wiersinga (Vlissingen, 1931) is internist n.p. en activist bij de Raad van Europa. Haar favoriete pil: The Speckled Monster. A Historical Tale of Battling Smallpox van  Jennifer Lee Carrell. 
Lees verder »

facebook twitter rss  

Arbeidscontract:
win-winsituatie?

Hoe sta je als jonge fysio sterker in onderhandelingen met nieuwe werkgever? Kom 9 november naar YPA-bijeenkomst in Utrecht. Klik hier voor meer info.

Gezocht: autoliefhebbers

Voor een nieuwe rubriek is de redactie op zoek naar lezers die het leuk vinden om geportretteerd te worden met hun auto en iets willen vertellen over hun passie voor hun voertuig. Wilt u meedoen, stuur dan een mail naar oproep@artsenauto.nl, met beknopte info over uw auto.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan mardyk@gmail.com, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2016