Argos schetst vertekend beeld van aanpak Mexicaanse griep
header
 
header
11 juni 2013
header

Gisterenavond keek ik met extra interesse naar het tv-programma Argos, waarin werd terug gekeken op de periode waarin Nederland zich voorbereidde op een (Mexicaanse) griepepidemie, met mogelijk ongekend ernstige gevolgen. De insteek van de uitzending was dat media, deskundigen en beleidsmakers de dreiging onnodig hadden opgeklopt. Daarmee werd het daadwerkelijke verloop van de gebeurtenissen geen recht gedaan. 
Lees verder »

header

Goed personeelsbeleid

Voor werkgevers in de zorg is personeelsbeleid vaak een ondergeschoven kindje. Dit kan grote financiële gevolgen hebben. Investeren in een stevige structuur verdient zich vaak terug. Lees verder »

header

Praktijk verbouwen

Een praktijk verbouwen kan een behoorlijk project zijn. Hoe houdt u het overzicht en waar moet u praktisch en functioneel gezien rekening mee houden? Twee architecten en een ervaringsdeskundige huisarts geven tips. Lees verder »

header

Onthaasten op de Veluwe

Even een paar dagen genieten van de natuur? Arke biedt de lezers van Arts en Auto een voordelig arrangement op de Veluwe. Het 3-daagse verblijf geeft u gelegenheid om dit enorme natuurgebied per witte fiets te verkennen, de Van Goghs in het Kröller-Müller Museum te bewonderen of een bezoek te brengen aan Paleis Het Loo. Lees verder »

header

Zeilen in Friesland

Wilt u uw kind op een verantwoorde manier kennis laten maken met watersporten? Of wilt u gewoon een dag lekker op het water vertoeven met uw kind? Dan biedt de Dagzeilschool, onderdeel van Vinea Zeilscholen, VvAA leden een uniek aanbod. Lees verder »

facebook twitter rss  

MuziekKliniek



Bezoek de MuziekKliniek van Bram van Schaik en maak kans op de verzamelbox van Het Goede Doel.

Ledemaatjes

Ledemaatjes

Nog snel even voor de zomer uw auto te koop zetten, of uw vakantiehuis te huur aanbieden? Dat kan met een Ledemaatje in ons dubbeldikke zomernummer. De uiterste inzenddatum via internet is maandag 17 juni. Klik hier voor het online opgaveformulier.

header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013