Jan Bos (Ouwehands Dierenpark): 'Straks ben ik de huisarts van twee panda's'
header
 
header
17 februari 2017
header

Jan Bos (61) is dierenarts in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Hoogstwaarschijnlijk krijgt hij vanaf dit voorjaar ook de langverwachte Chinese reuzenpanda’s onder zijn hoede. Bos is van jongs af aan zeer breed geïnteresseerd op het gebied van fauna en ziet uit naar de zeldzame beren. “Ik ben dierenarts voor alle dieren.” 

Lees verder »

image

Wonen volgens Mondriaan

Piet Mondriaan (1872-1944) is in zijn leven vaak verhuisd, over grote afstanden. Zijn zelfbedachte en
-getimmerde interieurs bouwde hij op iedere nieuwe plek weer zorgvuldig op, om deze vervolgens verder te ontwikkelen. Lees verder »

image

Het goede leven op Zakynthos

Het eiland Zakynthos – dat samen met onder meer Lefkas en Kefalonia tot de Ionische eilandengroep voor de westkust van Griekenland behoort – kenmerkt zich door uitbundig bloeiende flora en fauna. Lees verder »

image

Slikker

Dat sommige gedetineerden bereid zijn álles te slikken, zag huisarts Meindert van der Molen toen hij rond 1967 de psychiater van een TBR-kliniek verving. Lees verder »

image

Pittige zuurkoolschotel

Aios anesthesiologie en foodblogger Chantal Dankfort voelt zich in de keuken net zo thuis als in de OK: "Een groot deel van mijn kookstijl is beïnvloed door de Surinaamse keuken én door mijn (half)-Indische partner." 
Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto App

Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. 
Download de app voor iOS of Android.
 

Vacature bestuurslid

Het aankomend bestuurslid is in het dagelijks leven, bij voorkeur, werkzaam als dierenarts. Daarnaast is bestuurlijke en managementervaring gewenst. 
Klik hier voor de vacature

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2017