Arts en Auto LIVE - Laat uw antieke voorwerp taxeren
header
 
header
08 mei 2015
header

Die Japanse vaas die al vele generaties in uw familie is, dat bronzen beeldje dat u ooit vond bij een Engelse antiquair, die bijzondere oorhangers van uw overgrootmoeder… Benieuwd naar de waarde en het verhaal erachter? Kom dan zaterdag 6 juni naar Arts en Auto LIVE en laat uw dierbare antieke voorwerp taxeren door een deskundige van het populaire tv-programma Tussen Kunst en KitschLees verder »


Wilt u bij de taxaties aanwezig zijn? Bestel dan nu alvast uw kaarten voor Arts en Auto LIVE en klik hier.

image

Komt een student bij de dokter

Een student meldt zich in de spreekkamer met andere klachten dan een ‘gewone’ patiënt en gedraagt zich ook afwijkend. Hoe? Drie studentenhuisartsen vertellen erover. “Het zijn nu eenmaal geen klooster-bewoners.” Lees verder »

image

Parijs voor levensgenieters

Waar kunt u beter ‘voorzomeren’ dan in Parijs? Genieten van de parken, slenteren over de boulevards, een terrasje pikken op een schilderachtig plein en aan het eind van de middag genieten van een goed glas wijn met de heerlijkste hapjes in een van de vele caves à vin. Lees verder »

image

Mobile Doctors Live! 26 mei

Tijdens Mobile Doctors Live! Op 26 mei betreden zes gedreven zorgvernieuwers het podium in VvAA hoofdgebouw ‘t Hart in Utrecht. Deze zorgprofessionals nemen u mee in de wereld van 3D Printing, Big Data, Serious Gaming, Robotica, Quantified Self en Telemedicine. Lees verder »

image

Asperges met rivierkreeftjes

“Als er één gerecht is dat de lente inluidt, dan zijn het wel asperges. Voor mij vormden ze altijd een onlosmakelijke combinatie met eieren, beenham en boter, totdat amateurkok Eli Broekhuis, oud-hartchirurg in het AMC, mij wees op een recept van Sergio Herman." Lees verder »

facebook twitter rss  
alt

Programma LIVE


Klik op de afbeelding om het programma van Arts en Auto LIVE te bekijken.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015