Zorg in verkiezingstijden: de plannen van 17 politieke partijen op een rij
header
 
header
27 januari 2017
header

De verkiezingen staan weer voor de deur en met meer deelnemende partijen dan ooit tevoren, wordt het nog een hele klus om op 15 maart aanstaande een afgewogen keuze te maken. Arts en Auto nam alle verkiezingsprogramma’s door en sprak met partijen om helder te krijgen wat ze van plan zijn op het gebied van de zorg. Het rommelde de afgelopen jaren immers flink op het front van het zorgstelsel. Moet marktwerking in de zorg in stand blijven, moet het op de schop of moet het hele stelsel veranderen? En wat zijn de belangrijkste veranderingen? Met die vragen in het achterhoofd zetten we de plannen van zeventien politieke partijen op een rij. 

Lees verder »

image

In de ban van Cuba

Wil Heeffer was actief als tandarts en (hoofd)redacteur van tandheelkundige vakbladen. In 1997 raakte hij tijdens een conferentie in Havana gefascineerd door Cuba. Onlangs publiceerde hij de roman Cuba KoortsLees verder »

image

Gezelligheid in Dublin

Dublin is vooral een gezellige en interessante stad, met bezienswaardigheden als de St. Patricks Cathedral en de bibliotheek van Trinity College, waar u zich op de set van een Harry Potter-film waant. 
Lees verder »

image

Voor even rechtop

Al direct na haar afstuderen leerde Fiona Hack dat een fysiotherapeut soms meer nodig heeft dan oefeningen.
Lees verder »

image

Autoportret Citroën C3

De naam is vertrouwd, maar de nieuwe C3 is méér dan zo maar een opvolger. Hij lijkt zelfs de comfortabelste auto in het B-segment.
Lees verder »

facebook twitter rss  

Oproep

De redactie zoekt kandidaten voor de rubriek Favoriete Pil. Heeft u een boek dat u geregeld opnieuw leest? Een boek dat uw kijk op het leven of uw werk heeft verdiept of veranderd? mail dan naar
oproep@artsenauto.nlo.v.v. ‘Favoriete pil’. De redactie neemt contact met u op om uw verhaal op te tekenen.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan mardyk@gmail.com, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2017