Bizar: kwaliteitssysteem sorteert averechts effect
header
 
header
21 mei 2014
header

Systemen die bedacht zijn om de kwaliteit van zorg te verbeteren en de kosten te beheersen, geven soms het tegenovergestelde resultaat. Medicatiecontrolesysteem GFZ van Mediq is hier een voorbeeld van. Blogger Ignace Schretlen beschrijft hoe zijn schoonmoeder via dit systeem automatisch een geneesmiddel voorgeschreven krijgt waarvan zowel zinvolheid als veiligheid te discussie staan. Weggegooid geld ook, omdat zij het middel niet zal gebruiken.   Lees verder »

image

Medical officer bij WK-Hockey

Kno-arts Peter Wefers Bettink (66) is medical officer bij de internationale hockeyfederatie. Bij de Olympische Spelen en wereldkampioenschappen is hij van de partij en ook bij het WK in juni in Nederland. Lees verder »

image

Wandel/fietsreis Nepal

Het staat boven aan het verlanglijstje van menig bergliefhebber: Nepal. Djoser stelde een bijzondere groepsreis samen waarbij u dit Himalayarijk zowel te voet als op de pedalen kunt ontdekken. Lees verder »

image

Wel of niet afronden?

Een fysiotherapeut wil een behandeling afsluiten. Haar praktijkhouder ziet liever dat ze de behandeling voortzet, want het wordt toch vergoed. Wat moet ze doen? Lees verder »

image

Nissan Qashqai

De vorige generatie Qashqai werd een groter succes dan velen dachten. Deze compleet nieuw ontwikkelde naamgenoot volgt hetzelfde idee: een ruime crossover voor de prijs van een hatchback, maar dan beter en moderner dan zijn voorganger.  Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto wk-pool


Net als 4 jaar geleden organiseren wij voor VvAA leden de Arts en Auto WK-pool. Doe mee en win een iPad mini.
alt

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2014