Extra aandacht NZa bij forse factuur
header
 
header
05 maart 2013
header

De recente publicaties in de media over te hoge rekening voor het verwijderen van oorsmeer hebben bij de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) tot 500 nieuwe meldingen geleid. De NZa voert de komende tijd gesprekken met verzekeraars, ziekenhuizen en specialisten over hun verantwoordelijkheid bij het voorkomen van onterechte declaraties. Lees verder »

header

'Ik moest dit boek schrijven'

Perfecte moeders bestaan niet is de titel van het boek dat verloskundige, vrouwencoach en moeder Diana Koster (47) schreef. Of, zoals zij zelf zegt, het boek dat geschreven moest worden voor alle zwangeren en moeders, die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Lees verder »

header

Kamperen over de grens

Een camping met waterpark en minidisco is zó gevonden in reisgidsen en op internet. Maar hoe komt de kampeerliefhebber die vooral rust en ruimte zoekt aan mooie buitenlandse adresjes? 
Lees verder »

header

In dienst of vrijgevestigd?

Een veelgehoorde opvatting is dat met alle artsen in loondienst de kosten minder zullen stijgen, omdat dan de prikkel om verrichtingen te doen weg is. Anderen denken dat er dan meer artsen nodig zijn, waardoor de besparing uitblijft.
Lees verder »

header

Mijn huis - Bloemendaal

Een slaapkamer die ooit dienstdeed als servieskamer; een bijkeuken die fungeerde als kofferkamer voor de valiezen van meegereisd personeel; een woonkamer die in de roaring twenties eetkamer was en waar tal van hoogwaardigheidsbekleders met vorstelijke diners werden onthaald.
Lees verder »

facebook twitter rss  

MuziekKliniek


Bezoek de MuziekKliniek van Bram van Schaik en maak kans op Harde Noten van Lentink en Van Kooten.

Ledemaatjes

Alvast uw zomerhuisje te huur aanbieden in Arts en Auto 04? Dat kan via onze Ledemaatjes, advertenties voor en door VvAA leden.

Management in de gezondheidszorgHoe zorgt u als manager voor kwaliteit, interactiviteit, ontwikkeling en vernieuwing binnen uw maatschap of vakgroep? Tijdens de intensieve cursus Management in de Gezondheidszorg leert u de fijne kneepjes van het vak.

De cursus start op 5 april 2013.
Schrijf u hier in.
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013