‘Ruwaardspecialisten zelf aan basis afslankplan'
header
 
header
05 februari 2014
header

De medisch specialisten van het failliete Ruwaard van Putten Ziekenhuis in Spijkenisse legden zelf de basis voor het nieuwe zorgcentrum  dat nu over is van het oude ziekenhuis. Dat zegt Anton Westerlaken, bestuursvoorzitter van het Maasstad Ziekenhuis. “De verontwaardiging over het ‘uitkleden’ van het ziekenhuis is niet reëel. Veel eerder al was de staf van het oude Ruwaard zelf tot de conclusie gekomen dat er geen volwaardig ziekenhuis in Spijkenisse meer mogelijk was”, aldus Westerlaken. Specialisten uit het Ruwaard nuanceren die uitspraak. Lees verder »

header

Stop het carrièrespel

Frank Miedema, decaan en vicevoorzitter van UMC Utrecht, wil het systeem waarin artsen vooral wetenschappelijk onderzoek doen om punten te vergaren, radicaal veranderen. “Als bestuurder is het mijn taak artsen erop te wijzen dat zorg verbeteren het hoofddoel is.” 
Lees verder »

header

Beleef Leuven

Leuven is een Bourgondische stad met een historisch centrum vol leuke winkels, fraaie monumenten en een bezienswaardig museum. Maak kennis met deze sfeervolle Belgische universiteitsstad. Lees verder »

header

Verdienmodellen fysiotherapie

De omzet van fysiotherapeuten staat onder grote druk, nu de vergoeding in de basisverzekering steeds verder wordt uitgekleed. Maar je kunt je geld ook op een andere manier verdienen. Vijf alternatieve verdienmodellen.
Lees verder »

header

Mijn huis - Maastricht

“De geschiedenis ligt hier op straat.” Tijdens ons bezoek zal Fred van Leeuwen het diverse malen roepen. En terecht, want zijn appartement bevindt zich in hartje Jekerkwartier.  Lees verder »

facebook twitter rss  

VvAA MBA


Bent u op zoek naar verdere groei tot professioneel manager en topprofessional in de zorg en wilt u verbreding van uw bedrijfskundige kennis als manager en bestuurder? Volg dan de VvAA MBA.
 
alt

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2014