Neuropsycholoog Anita Kaemingk  -  Over leven
header
 
header
15 januari 2016
header


Anita Kaemingk (51) is neuropsycholoog, technisch wetenschappelijk vertaler en grafisch ontwerper. Haar partner is cardioloog. Ze heeft het Lynch syndroom, een familiaire genetische afwijking met een sterk verhoogde kans op darm- en gynaecologische kanker. In 2013 blijkt dat ze ondanks jaarlijkse screening een gemetastaseerd carcinoom heeft. In de serie columns ‘Over leven’ beschrijft zij haar ervaringen met de gezondheidszorg. In deze eerste aflevering: Plek.

Lees verder »

image

Live vanuit de OK!

Live uitgezonden operaties zijn populair op congressen, in het theater en op tv. Maar is het wel zo’n goed idee? De meningen zijn verdeeld. Wat denkt u?
Lees verder »

image

Wandelen op Gran Canaria

De beste manier om Gran Canaria te ontdekken is niet liggend op het strand, maar met wandelschoenen aan. Van een miniwoestijn tot bergen en complete valleien in bloei, de veelzijdigheid van dit Canarische eiland is verrassend. Helemaal in de winter.
Lees verder »

image

Klein deeltje

"In het ziekenhuis verlies je veel van wie je bent, van de verhalen die je jezelf hebt wijsgemaakt, of wijs hebt laten maken, want wie patiënt is, snapt dat toeval het leven regisseert, en Henk en Jan en Mohammed en ik, wij begrepen elkaar." Lees verder »

image

Opel Astra

De Opel Astra is helemaal opnieuw ontworpen. Opel paste daarbij vooruitstrevende technieken toe, waardoor deze Astra een heel andere positie krijgt dan zijn voorgangers.
Lees verder »

facebook twitter rss  

De nieuwe Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. 
Download de app voor iOS of Android.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2016