Schrijf u nog snel in voor de Arts en Auto WK-pool
header
 
header
12 juni 2014
header

Vanavond is het zover, dan start  het WK voetbal in Brazilië. Ook deze keer organiseert de redactie van Arts en Auto voor VvAA leden de Arts en Auto WK-pool. Hiervoor kunt u terecht op onze speciale website. Hier vult u uw uitslagen in van alle groepswedstrijden, kwartfinales, halve finales en de finale. Wilt u een uitslag aanpassen – bijvoorbeeld omdat op het allerlaatste moment een topspeler is uitgevallen – dan kan dat nog tot 10 minuten voor aanvang van de wedstrijd.  Lees verder »

image

Twaalf procent besparing

Patiënten van huisartsen die reguliere en aanvullende zorg combineren, maken beduidend minder zorgkosten voor de basisverzekering, blijkt uit onderzoek. Een opvallende uitkomst met, volgens de onderzoekers, vier mogelijke verklaringen. Lees verder »

image

Genieten aan het Gardameer

Speciaal voor de lezers van Arts en Auto stelde Arke een arrangement samen in het viersterren Relais Corte Cavalli. Dit ten zuiden van het Gardameer gelegen hotel vormt een ideale basis voor een verkenning van de prachtige omgeving en steden als Verona en Mantova. Lees verder »

image

Dreigend tekort aan POH'ers

Er dreigt een tekort aan praktijkondersteuners voor huisartsen. Het aanbod is relatief klein en de vraag gaat waarschijnlijk nog verder toenemen. Belangenorganisaties spreken hun zorg uit.  Lees verder »

image

Mijn huis – Teuven (B)

Een onverhard pad met loofbos, boomgaarden en velden vol bloemen. In de verte: de glooiende, groene contouren van Ardennen en Eifel. Geen wonder dat Paul en Marjon Beneder hier – ook na zeven jaar – nog altijd een vakantiegevoel ervaren. Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto app


Arts en Auto
verschijnt ook in een digitale versie voor smartphone en tablet. Download de app voor Android of iOS.
alt

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2014