Ronald Giphart - Kleine gebaren
header
 
header
08 april 2016
header

"Vijf jaar ben ik nachtportier in een ziekenhuis geweest, jaren waarin ik alles heb gezien wat ik vanachter mijn schrijftafel met mijn beperkte voorstellingsvermogen niet had kunnen bedenken: ongeluk, zelfverlies, klein leed, groot leed, opluchting, blijdschap over nieuw leven en immens verdriet. De Engelse schrijver Martin Amis schreef in zijn roman De zwangere weduwe: “Vroeg of laat is elk mensenleven een tragedie, vroeg soms, laat altijd.” Ik was begin twintig en zag ’s nachts de tragedies in de levens van anderen." 

Lees verder »

image

Patiëntveiligheid

Een diagnosefout zorgt voor leed op veel fronten. Het Eerstelijns Diagnose Collectief onderzoekt hoe de huisarts optimaal kan worden toegerust om het diagnostisch proces beter te laten verlopen.  Lees verder »

image

Door 't hart van Andalusië

In de schaduw van de overbevolkte Costa del Sol ligt een ander Andalusië: stil, puur, kleinschalig, wonderschoon en bedeeld met enkele wereldattracties, zoals het Alhambra en de Mezquita. De beste manier om dat allemaal te ontdekken? Op de motor! Lees verder »

image

Partiële abortus

Een echtpaar verwacht een via ivf ontstane drieling. Nu ze in een financieel benarde situatie terecht zijn gekomen, vraagt het stel de gynaecoloog om een partiële abortus.
Lees verder »

image

Renault Talisman

Met de Talisman denkt Renault genoeg onderscheidende troeven in handen te hebben voor een succesvolle rentree in de grote middenklasse. Maar is dat ook zo?
Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. 
Download de app voor iOS of Android.

VvAA congres
Zelf aan het roer

Op 22 juni 2016 vind in DeFabrique in Utrecht het VvAA Congres 'Zelf aan het Roer' plaats. Samen met de leden zet VvAA de volgende stap om in navolging van de huisartsen ook andere beroepsgroepen te helpen weer baas te worden over eigen kwaliteit. Meer informatie en aanmelden via vvaa.nl/congres2016.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2016