Arts en Auto LIVE - OSG demonstreert bevrijdingstechnieken uit autowrakken
header
 
header
24 april 2015
header

Het aantal airbags en de positionering ervan in moderne auto’s stelt hulpverleners bij persoonsbeknelling nogal eens voor problemen. Want knip maar eens een auto open waarin zich nog niet uitgeklapte airbags bevinden. Tijdens Arts en Auto LIVE kunt u zelf bekijken én ervaren hoe dat veilig kan, tijdens workshops van Dennie Wulterkens, directeur Opleidingsinstituut Spoedeisende Geneeskunde (OSG-VvAA). Lees verder »


Wilt u ook de workshops van OSG bijwonen? Bestel dan nu alvast uw kaarten voor Arts en Auto LIVE en klik hier.

image

'Meer geld is niet de oplossing'

Staatssecretaris Martin van Rijn (VWS) gaat over de verpleeghuiszorg. Onlangs presenteerde hij een verbeterplan, dat aan verpleeghuisartsen andere eisen stelt. “Zij moeten niet alleen kijken naar medische kwaliteit maar naar  kwaliteit van zorg in de volle breedte.”  Lees verder »

image

Grand Tour Noordoost-Europa

Voor liefhebbers van ongerepte natuur en historische steden: een bijzondere autorondreis langs de hoogtepunten van Noordoost-Europa. In ruim drie weken langs de Noorse fjorden, Zweedse scheren, Finse wouden en steden als Stockholm, Helsinki, Sint Petersburg, Tallinn en Riga.  Lees verder »

image

Einde aan de verveling

'Dit voorjaar zijn de selfiesticks niet aan te slepen. Met een telefoon op een stok kun je een prachtige foto van jezelf maken. Niet dat we te verlegen zijn geworden om iemand te vragen of hij/zij een foto wil maken, maar wie wil zijn telefoon uit handen geven?' Lees verder »

image

Autoportret - Ford Mondeo

In het krimpende deel van de markt waarin de Mondeo een hoofdrol speelt, verschijnt deze nieuwe nu vrijwel tegelijk met een van z’n grootste concurrenten: de Volkswagen Passat. Lees verder »

facebook twitter rss  
alt

Programma LIVE


Klik op de afbeelding om het programma van Arts en Auto LIVE te bekijken

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015