VvAA - een netwerk in bedrijf
header
 
header
05 februari 2016
header

VvAA heeft haar uitgebreide netwerk de afgelopen jaren in toenemende mate ingezet om de stem van zorgprofessionals te laten horen over ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Maar VvAA is ook gewoon een operationeel bedrijf dat (advies)diensten en producten verzorgt. Voor leden, zorgondernemingen en instellingen. Hoe verhouden die rollen zich tot elkaar en welke koers mogen de leden in de toekomst verwachten?

Lees verder »

image

Een schitterende theorie

Veel dokters zijn slechte vragenstellers.  Gesloten vragen, vage vragen, suggestieve vragen, vragen naar de bekende weg: menig consult wemelt ervan. Je zou er als patiënt ziek van worden. Lees verder »

image

Het nieuwe Belfast

Belfast heeft zijn turbulente geschiedenis van zich afgeschud en presenteert een nieuwe, verbeterde versie van zichzelf. hoogste tijd voor een hernieuwde kennismaking. 
Lees verder »

image

Bekeerling

Ik ben zo’n ‘bekeerde’, in 1978 gestart als huisarts zonder enige kennis van homeopathie en sinds 1979 stap voor stap meer bezig met homeopathie. Lees verder »

image

Mijn huis - IJburg

“Bij ons beroep zit je vaak in het donker”, verklaart Eelco de gordijnloze raampartijen aan de drie zijden van de enorme woonkamer. “Dus dan is het heerlijk om thuis optimaal van het daglicht te kunnen genieten.”
Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto App

Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. 
Download de app voor iOS of Android.

Oproep
Medische families

Voor het maartnummer van Arts en Auto, met het thema 'Kinderen', is de redactie op zoek naar een grote ‘medische familie’ van drie of mogelijk zelfs vier generaties van medici en/of paramedici. Zo’n familie wil de redactie graag portretteren aan de hand van fraaie fotografie en korte verhalen. Kent u of bent u deel van een medische familie, dan kunt u mailen naar oproep@artsenauto.nl.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan mardyk@gmail.com, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2016