Het werk achterna
header
 
header
06 maart 2016
header

De arbeidsmarkt, waar vaste aanstellingen voor specialisten schaars zijn, noopt jonge klaren tot verhuizen. In veel gevallen verkassen zij met – of tijdelijk zonder – partner en kinderen meer dan eens in een paar jaar tijd. Dat vraagt offers van het gezin. 

 Lees verder »

image

Eerste hulp bij opvang

In Heumensoord wachten bijna 2900 mensen in een opvanglocatie tot ze naar een asielzoekerscentrum kunnen. Vanuit twee huisartsenposten wordt dagelijks huisartsenzorg aan deze vluchtelingen verleend. Arts en Auto liep een ochtend mee. Lees verder »

image

Bestemming onbekend

Stel je voor. Je staat met je rugzak op het vliegveld en net als alle andere reizigers om je heen heb je onwijs veel zin in je vakantie. Met één verschil; jij hebt geen flauw idee waar je over een paar uur uit het vliegtuig zult stappen. Lees verder »

image

Van kwelgeest tot halfgod

"Je gaat niet over je eigen angst. En al helemaal niet over je doodsangst. Die gaat over jóu, ondervond ik twee jaar geleden aan den lijve."
Lees verder »

image

Mini Clubman

De stapsgewijze herziening van het hele leveringsprogramma gaf Mini mooi de gelegenheid de nieuwe Clubman een stuk praktischer te maken dan de vorige versie.
Lees verder »

image

Opnemen zonder bed

Waarom is het nog steeds gebruikelijk om patiënten die geopereerd worden op te nemen op de verpleegafdeling? Het leidt namelijk tot behoorlijk wat logistieke problemen
Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto App

Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. 
Download de app voor iOS of Android.

Agenda

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2016