Podotherapeuten starten nieuw landelijk netwerk
header
 
header
02 april 2013
header


Vijftien podotherapiepraktijken hebben de handen ineengeslagen en samen Toppodotherapie Nederland opgericht. Dit nieuwe netwerk bestaat uit meer dan honderd praktijklocaties verspreid over het hele land. Lees verder »

header

De opmars van de e-bike

Onlangs ging de miljoenste ‘e-bike’ over de toonbank. Qua omzet is de elektrische fiets de aloude stadsfiets voorbijgestreefd. De e-bike wordt dan ook steeds sneller en hipper. Lees verder »

header

Mountainbiken in Suriname

Mountainbiken door Suriname is een bijzondere ervaring. Een verslag van een fietstocht over oeroude plantagepaden en door jungle omgeven gravelwegen, waar je amper auto’s maar des te meer apen en ara’s ziet. Lees verder »

header

Cursus Onderhandelen

Onderhandelen is balanceren. Bent u te zacht, dan geeft u te veel weg; bent u te hard, dan komt de relatie onder druk te staan. Tijdens deze training wordt volop geoefend met lastige situaties. Plaats Utrecht. Prijs € 400,- (niet-leden: € 445,-). Duur 1 dag. Lees verder »

header

Mijn huis - De Bilt

Als Carolien en Michiel Boerendonk in 2011, op zoek naar een ruimere woning, van een kennis vernemen dat er  in hun woonplaats De Bilt een voormalig winkel- en huisartsenpraktijkpand te koop komt, aarzelen ze of ze er een kijkje moeten nemen. Lees verder »

facebook twitter rss  

MuziekKliniek


Bezoek de MuziekKliniek van Bram van Schaik en maak kans op het boek Canto Ostinato én kaartjes voor een concert in de Beurs van Berlage.

alt
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013