De macht van de zorgverzekeraar
header
 
header
22 oktober 2013
header

Hebben de zorgverzekeraars in Nederland te veel macht? Arts en Auto blogger Dienie Koolen-Goossens vindt van wel. Uit de vele reacties op haar blog blijkt bijval, maar er is ook een opvallend tegengeluid. Lees verder »

header

Magie van de jaren dertig

Waar in de zeventiende eeuw het bezit van een grachtenpand het statussymbool was voor de geslaagde burger, geldt dat tegenwoordig voor het jarendertighuis.  Lees verder »

header

Da Vinci in Rotterdam

In het voormalig postkantoor op de Coolsingel in Rotterdam is momenteel de reizende tentoonstelling ‘Da Vinci The Genius’ te zien. Dit meest complete overzicht ooit belicht de vele facetten van zijn opmerkelijke talent. Lees verder »

header

Wel of niet wilsbekwaam?

Een schizofrene patiënt met een non-Hodgkin lymfoom geeft aan dat hij niet behandeld wil worden. Maar is deze patiënt wilsbekwaam? Lees verder »

header

Autoportret: Peugeot 2008

Decennialang was Peugeot een van de merken die succesvol waren met stationcars. Tot op zekere hoogte is dat voorbij. De compacte 207 was er nog in die vorm, aangeduid als SW. De 208 SW komt er niet. We moeten het doen met de 2008. Lees verder »

facebook twitter rss  

Fotowedstrijd


Heeft u al feestelijke foto’s geselecteerd voor onze fotowedstrijd? Dan heeft u nog één week om uw foto’s in te sturen. Maandag 28 oktober is de uiterste inzenddatum. Klik hier om mee te doen.
alt
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013