VvAA luidt noodklok bij Tweede Kamer
header
 
header
23 april 2014
header

De vrije artsenkeuze is nog altijd in gevaar. Dat meldt Edwin Brugman, directeur Kennismanagement en Netwerken van VvAA. “Het is zeker nog geen gelopen race”, zegt hij. Daarom doet de ledenorganisatie vanmiddag in NRC een paginagrote oproep aan Kamerleden om de vrije artsenkeuze (en daarmee een redelijke vergoeding voor de zelf verkozen zorg) te behouden voor alle burgers. Lees verder »

image

Het roer om

Barmhartigheid, mededogen, empathie, compassie. Sleutelbegrippen in ons werk en onze werkrelaties. Maar ze zijn niet terug te vinden in DBC’s of DOT’s en ze zijn niet om te rekenen in tijd of euro’s. Lees verder »

image

Fietsduet in Duitsland

Voor liefhebbers van een actieve vakantie met belangstelling voor cultuur en natuur biedt Pharos Reizen een 9-daagse twee-standplaatsenreis waarin deze interesses samenkomen. Lees verder »

image

Bedrijfsarts in de knel

Juristen en advocaten van VvAA ondersteunen dagelijks leden bij uiteenlopende juridische problemen. In deze rubriek bespreken zij verschillende zaken uit de praktijk. Lees verder »

image

Peugeot Metropolis

Geen last van files, parkeren waar je wilt en een laag brandstofverbruik. Motorscooters hebben voordelen en dat geldt zeker voor de Peugeot Metropolis, want dankzij de dubbele voorwielen mag je daar met een B-rijbewijs op rijden.  Lees verder »

facebook twitter rss  
alt
alt

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2014