Herman Brusselmans is moe
header
 
header
22 januari 2014
header

Op den duur mocht ik bij de dokter naar binnen gaan. Ik kende ’m niet, het was jaren geleden dat ik een arts bezocht had. Natuurlijk zei hij: “Vertel het ’ns.” Ik zei: Ik ben moe, dokter. Hij bekeek me met een blik die uitdrukte: ga dan wat vroeger naar bed. Maar hij bleef beleefd en vroeg: “Werk je veel?” 
Lees verder »

header

Allemaal verantwoordelijk

Arts en jurist René Peters (58) is altijd op zoek naar de toegevoegde waarde voor zorgvragers. Dat doet hij in zijn werk voor Amnesty International en in de zorgsector. Hij noemt zijn werkzaamheden passies, maar een van die liefdes doet hem al een tijdje pijn: “Ik vind dat de gezondheidszorg is ontspoord.”  Lees verder »

header

Winterzon Bonaire

Van de ABC-eilanden is vooral Bonaire een aanrader voor rust-zoekers en snorkel/duikliefhebbers. Arts en Auto-lezers die zon en zee willen opzoeken, kunnen bij Arke terecht voor een arrangement met verblijf in het Divi Flamingo Beach resort. Lees verder »

header

Bezoekverbod

Een demente vrouw lijkt angstig en onrustig te reageren op de uitstapjes met haar ex-schoonzoon. Mag de verpleeghuisarts de bezoekjes verbieden? Lees verder »

header

Autoportret: Hyundai i10

Het wordt steeds voller in de klasse van de kleinste auto’s. Tegenwoordig is compact niet langer synoniem voor ‘spartaans’. De kleintjes worden volwassen. De nieuwe Hyundai i10 is een interessante nieuwkomer.
Lees verder »

facebook twitter rss  
alt
alt

Oproep

Voor een themanummer Kinderen is de redactie van Arts en Auto benieuwd naar de favoriete vakantiebestemming van u of uw kinderen. Misschien heeft u ook goede ervaringen met kindervakantiekampen waar de kinderen alleen naartoe gaan? we horen het graag: redactie@artsenauto.nl

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2014