CVZ gaat conceptrapport geneeskundige ggz aanpassen
header
 
header
29 januari 2013
header

Het College voor Zorgverzekeringen (CVZ) gaat op korte termijn opnieuw om de tafel met de belangrijkste ggz-koepelorganisaties. De nieuwe gespreksronde moet leiden tot een nieuwe versie van het conceptrapport Geneeskundige GGZ, deel 2.  Lees verder »

header

Ruimte voor de patiënt

Rutger Jan van der Gaag is de nieuwe voorzitter van artsenfederatie KNMG. De psychiater, die ook de opleiding tot huisarts voltooide, zou graag een einde zien aan de bevoogding vanuit de arts: “Het artsenvak benaderen vanuit de patiënt is voor mij essentieel.”  Lees verder »

header

Ultieme kindervakantie

Tot prinses omgetoverd worden in de Bibbidi Bobbidi boetiek, een cursus zwaardvechten als piraat, een ritje in een honingpot door het bos van Winnie de Pooh; het zijn maar een paar voorbeelden van de ontelbare attracties in de grootste trekpleister van Florida: het Walt Disney World Resort vlak bij Orlando. Lees verder »

header

Nieuwe regels verlofuren

Werkgevers worden jaarlijks geconfronteerd met stuwmeren aan niet opgenomen verlofuren. Werknemers willen deze uren het liefst meenemen naar een moment dat hen het beste uitkomt. Sinds 2012 kan dat nog maar tot zes maanden na het opbouwjaar. Lees verder »

header

Mijn huis - Utrecht

Een gedurfde metamorfose of een omvangrijke renovatie; met de meeste huizen in deze rubriek is wel ‘iets’ gebeurd. En daarom is het zo leuk om eens op bezoek te gaan in een huis waaraan in ruim honderd jaar tijd amper iets wezenlijks is veranderd.Lees verder »

facebook twitter rss  

MuziekKliniekBezoek de MuziekKliniek  van Bram van Schaik en maak kans op de dubbel-cd Soultown II.

Oproep: Mijn receptDe redactie van Arts en Auto is op zoek naar nieuwe kandidaten voor de rubriek Mijn recept. Vindt u het leuk om uw favoriete gerecht te delen met collega’s en geportretteerd te worden in uw keuken, geef u dan op via oproep@artsenauto.nl, o.v.v. Mijn recept. Vergeet niet om uw contactgegevens, leeftijd en beroep te vermelden, én natuurlijk het recept. De redactie neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013