In zaak Tuitjenhorn kunnen nog geen harde conclusies getrokken worden
header
 
header
05 november 2013
header

Sinds de Inspectie (IGZ) het bevel tot schorsing van de huisarts uit Tuitjenhorn openbaar heeft gemaakt, zijn de gemoederen in huisartsenland weer enigszins bedaard. Dat deze zaak aanvankelijk tot onrust en verhitte discussies leidde is begrijpelijk, maar dat velen op grond van de eerste berichten hun oordeel  al klaar hadden, was enigszins prematuur. Het is en blijft niet handig om op grond van vooronderstellingen verregaande conclusies te trekken. Niet voor professionals, niet voor de Inspectie en ook niet voor journalisten. Lees verder »

header

Deuren openen

Lucien Engelen (51), directeur van het Radboud REshape & Innovation Center van het Radboudumc in Nijmegen, wil dingen losmaken, met mensen in gesprek komen. “Als je met een Googlebril op door het ziekenhuis loopt, volgt er al snel een gesprek over de mogelijkheden.” Lees verder »

header

VvAA Levenslooponderzoek

Gewone momenten zijn in het leven van een zorgprofessional vaak nét even anders en roepen andere behoeften op dan bij andere beroepsgroepen. Om dit in kaart te brengen, start VvAA deze maand het Levenslooponderzoek 2013. Alle zorgprofessionals van Nederland kunnen meedoen. Lees verder »

header

Wild & Wellness op de Veluwe

Golden Tulip Heerlickheijd van Ermelo is een luxueus viersterrenhotel op een landgoed aan de rand van Ermelo, prachtig gelegen te midden van de bossen van de Veluwe. U kunt er na een lange boswandeling ontspannen in het beauty- en wellnesscenter met overdekt zwembad, Finse sauna en Turkse stoombaden.  Lees verder »

header

Mijn huis - Twello

Er zijn huizen met een geschiedenis die zich in een paar minuten laat vertellen, en er zijn huizen waarvoor talloze A4’tjes nodig zijn. Zoals dit vrijstaand 19e-eeuwse gemeentelijk monument in Twello. Lees verder »

facebook twitter rss  
alt

VvAA MBA
informatieavonden

Speciaal voor zorgprofessionals introduceert VvAA de Master of Business Administration (MBA). 
Meer weten? Meld u aan voor een van de informatieavonden:
21 november
19 december
15 januari
13 februari
alt
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013