Consensus in zorgveld over second opinion
header
 
header
7 mei 2013
header

Niet alleen tweederde van de artsen, maar ook ruim 60 procent van de overige zorgprofessionals zoals apothekers, tandartsen, fysiotherapeuten, verloskundigen en andere paramedici, stellen dat een second opinion geheel of gedeeltelijk uit het basispakket zou kunnen. Dit blijkt uit een enquête die Arts en Auto samen met het NCRV-programma Altijd Wat hield onder bijna 7000 leden van VvAA.  Lees verder »

Altijd halverwege met lean

Alleen waardetoevoegende handelingen uitvoeren en fouten vieren in plaats van verdoezelen. Op de afdeling oogheelkunde van het Tilburgse St. Elisabeth Ziekenhuis leidt toepassing van deze filosofie tot grote tevredenheid bij patiënten en medewerkers. Een reportage. Lees verder »

header

Cool en hip Malmö

Jarenlang was Malmö een verlopen industriestad zonder industrie. Maar sinds vijftien jaar zit de derde stad van Zweden volop in de lift en tegenwoordig is het de capital of cool. Met dank aan de beroemde brug. En Calatrava’s Turning Torso natuurlijk.  Lees verder »

header

Excursie Radio Kootwijk

Na het grote succes in 2012 organiseert VvAA zondag 26 mei in samenwerking met Radio Kootwijk een excursie naar voormalig zendstation Radio Kootwijk, een van de meest markantste gebouwen van Nederland. Lees verder »

header

Mijn huis - Wasperveen

Als we op het punt staan de boerderij van de familie Heesen te verlaten, wijst zoon Kalle ons grinnikend nog even op een tegeltje in de keuken: Onthaasten, daar hebben we hier geen tijd voor. Lees verder »

facebook twitter rss  

MuziekKliniek


Bezoek de MuziekKliniek van Bram van Schaik en maak kans op kaarten voor een concert van The Bad Plus.
alt

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013