Exit vrije artsenkeuze?
header
 
header
19 maart 2014

De vrije artsenkeuze staat weer onder druk. Dit keer is het de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) die pleit voor afschaffing ervan. Want de vrije artsenkeuze belemmert volgens de NZa een effectieve zorginkoop. Met die stelling neemt de NZa weer stevig plaats op de schoot van een van de machtigste en rijkste particuliere lobby-organisaties van het land, Zorgverzekeraars Nederland. Lees verder »

image

Strakke regie over disciplines

Het Wondcentrum van Rijnland Ziekenhuis heeft gekozen voor een arts als regiefunctionaris voor de wondzorg. Voorwaarde voor kwalitatief hoogstaande zorg aan patiënten met complexe wonden.  Lees verder »

image

Disneyland Parijs

Welk kind heeft het niet op zijn verlanglijst staan: een bezoek aan Disneyland Parijs. Arke stelde voor Arts en Auto een arrangement samen met verblijf in het Residhome Val d’Europe, op slechts 1 metrohalte van het beroemde pretpark. Lees verder »

image

Een afgetraind lijf voor nop

Als student ben je elke maand platzak. Voor een abonnement op de sportschool heb je geen geld. Maar je wilt natuurlijk wel een goddelijk lijf. Personal trainer Carlos Lens staat je een dag terzijde, geeft adviezen én eist een ijzeren discipline. Lees verder »

image

Verse pasta met tomatensaus

“Mijn man houdt, net als ik, erg van koken. Wij vinden niets heerlijker dan een hele dag samen in de keuken te staan. Onze kinderen krijgen die passie voor koken en lekker eten met de paplepel ingegoten. Lees verder »

facebook twitter rss  
alt
alt

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2014