Interview medisch wetenschapper Vincent Gouttebarge: "Voetbal was een goedbetaalde hobby"
header
 
header
24 juni 2016
header

Blessureleed zorgde ervoor dat Vincent Gouttebarge niet alles uit zijn profvoetbalcarrière heeft kunnen halen. Maar door zijn blessures is de Fransman wel onderzoeker en docent aan het AMC geworden.

 Lees verder »

image

Bijlenen of bijklussen?

Studeren kost geld. Daarom wordt in bijna alle gevallen gekozen voor studiefinanciering. Maximaal lenen is populair, (tijdelijk) bijklussen ook en veel studenten combineren de twee. Wat slim is, hangt af van jouw persoonlijke situatie.  Lees verder »

image

Leren schipperen

Niets zo ‘mindful’ als zelf aan het roer staan van een zeil- of motorjacht. Maar hoe pakt u het aan als u dat nog nooit heeft gedaan? 
Lees verder »

image

De smaak van water

Wijnjournalist Han Sjakes dacht dat de hype wel zou overwaaien, maar weet nu dat voor water hetzelfde geldt als voor wijn. Het ene watertje is het andere niet. Lees verder »

image

Autoportret - Kia Sportage

De vierde generatie van de Kia Sportage is een logisch vervolg op zijn voorgangers. Een SUV in de grotere middenklasse. Met véél kwaliteiten. Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto App


Arts en Auto
 is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. 
Download de app voor iOS of Android.
 

Praktijk aan huis

Een praktijk aan huis wordt steeds zeldzamer. Voor een artikel in het oktobernummer – met als thema Wonen – zoekt de redactie van Arts en Auto zorgprofessionals die nog een praktijk aan huis voeren. Wat is de impact van wonen en werken onder hetzelfde dak? Hoe bevalt dat? Wilt u daarover vertellen, stuur dan vóór 10 juli een mailtje met uw naam en beroep naaroproep@artsenauto.nl, o.v.v. ‘Praktijk aan huis’.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2016